Kikkert til barn Focus Junior 6x21 GreenOrange Kikkert til barn Focus Junior 6x21 GreenOrange Kikkert til barn Focus Junior 6x21 GreenOrange Kikkert til barn Focus Junior 6x21 GreenOrange Kikkert til barn Focus Junior 6x21 GreenOrange

Focus Junior 6x21 GreenOrange

Kikkert til barn

Varenr.: 269085
Focus Junior 6x21 er en perfekt førstegangskikkert for barn og ungdom. Kikkerten er spesielt utformet med et hengselledd for stabilitet, og er tilpasset en øyeavstand mellom 50–63mm. Stort fokuseringshjul gjør det lett å justere skarpheten, og antirefleksbehandlingen gir et klarere bilde. Gummidekselet beskytter mot støt og slag, og gir også et sikrere grep slik at du ikke mister kikkerten. 6x forstørrelse gir et rolig bilde slik at du lettere finner fuglene eller elgen. Kikkerten leveres med belteetui og nakkerem.
349,-
-+
20+ på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Focus Junior 6x21:
Forstørrelse: 6x
Objektiv: Ø 21 mm
Mål: 105 x 95 x 32 mm
Vekt: 180 gram
Nærfokus: 5 meter
Glass: BK7
Prisme: Roof

Farge
  • Oransje
  • Grønn
Beskrivelse
  • Justerbare okularer for bruk med og uten briller.
  • 5 års garanti.

Focus Sport Optics ble grunnlagt i Sverige på midten av 1980-tallet, og har dermed mer enn 30 års erfaring i utvikling og design av kikkerter og kikkertsikter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

8453