GPS-kart over Norge Garmin Topo Norway Pro

Garmin Topo Norway Pro

GPS-kart over Norge

Varenr.: 129335
Garmin Topo Norway Pro er et topografisk vektorkart med data fra Statens kartverk med målestokkene 1:20 000 og 1:50 000 som dekker hele Norge. Kartet leveres på SD-kort og er fullspekket med funksjoner du trenger til fritidsaktiviteter, inkludert fotturer, landevei-, tur- og terrengsykling og jakt. Sjekk at kartet er kompatibelt med din håndholdte enhet.
1 299,-
-+
0 på lager. Tilbake om 9 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Garmin Topo Norway Pro:
Kort: microSD/SD

Beskrivelse
  • Anbefaler detaljerte tilpassede ruter på vei- og stinettverk basert på aktivitetsprofiler for turgåing og sykkelturer.
  • Har Trendline-popularitetsruting for GPS-enheter som støtter denne funksjonen, og bruker flere millioner Garmin Connect-kilometerdata til å vise de beste rutene både på veien og i terrenget.
  • En søkbar database med millioner av interessepunkter, inkludert fiskeplasser, skisentre, campingplasser, overnattingssteder med mer, gir deg uendelig mange destinasjoner. Viser hundrevis av hytter fra den Norske Turistforening.
  • Omfatter landdekning og matrikkelinformasjon for å hjelpe deg med å finne jaktområder.
  • Viser høydekonturer (10-meters intervaller) for mesteparten av Norge – 20-meters intervaller ellers – og en digital høydemodell (DEM) for 3D-visninger og høydeforskjeller. Ruteprofiler kan forhåndsvises med den kostnadsfrie og nedlastbare turplanleggingsprogramvaren, BaseCamp, med kompatible GPS-enheter fra Garmin.
  • Kompatibel med den kostnadsfrie BaseCamp-programvaren, som gjør det mulig å planlegge turer på datamaskinen og overføre ruter og veipunkter fra datamaskinen til kompatible enheter.
0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41527