Sett med pakkposer Helsport Trek Pro Dry Bag Set L Sett med pakkposer Helsport Trek Pro Dry Bag Set L Sett med pakkposer Helsport Trek Pro Dry Bag Set L

Helsport Trek Pro Dry Bag Set L

Sett med pakkposer

Varenr.: 131797
Helsport Trek Pro Dry Bag Set L med sine smarte løsninger og praktiske funksjoner gir enkel og rask tilgang til det du trenger på tur. Pakkposene er myke og allsidige og egner seg derfor perfekt på ethvert flerdagseventyr. Laget i lett 40D-stoffkvalitet, som er et vanntett og slitesterkt nylonstoff med et polyuretanbelegg. Pakkposene har samme roll-top-lukkemekanisme som Helsports andre pakkposer, med speed web-åpning når du trenger rask og enkel tilgang. Ideell på skogsturer, sykkelturer, reiser, skiturer og mer.
1 399,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Helsport Trek Pro (L) Dry Bag Set:
Vekt: Totalt 380 gram
Volum: 10, 20 og 30 liter
Materiale: 40D Nylon fabric with PU Coating
Vannsøyle: 2000 mm
Farge
Rød
Beskrivelse
  • Middels stort pakkposesett laget av slitesterke og vanntette materialer.
  • Slitesterke og vanntette pakkposer..
  • Sikrer effektiv organisering av utstyret ditt.
  • Et komplett sett med kapasitet 10, 20 og 30 liter.
  • Rask og enkel åpning med rullelukking.
  • Lett vekt og høy slitestyrke.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44029