Kikkert Focus Outdoor II 10x42 Kikkert Focus Outdoor II 10x42 Kikkert Focus Outdoor II 10x42

Focus Outdoor II 10x42

Kikkert

Varenr.: 132010
Focus Outdoor II 10x42 er en kikkert med bredt synsfelt som gjør det enkelt å observere fugler og andre dyr i bevegelse. Et stort, mykt fokuseringshjul gjør det enkelt å finne og fokusere raskt. Til tross for den lave vekten har kikkerten en robust konstruksjon som gjør den vanntett og nitrogenfylt. Denne konstruksjonen forhindrer at linsene dugger til når du går ut av bilen en kald vinterdag. Linsene har Muli-belegg og BK-7-prismene er laget av optisk glass, noe som betyr at du får et bilde med naturtro fargegjengivelse med mindre forvrengning og minimerer sterke reflekser som f.eks. gjenskinn på vannoverflaten.
1 699,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Focus Outdoor II 10x42:
Forstørrelse: 10x
Objektiv: Ø 42 mm
Mål: 126 x 138 x 50 mm
Vekt: 470 gram
Nærfokus: 3,8 meter
Glass: BK7
Prisme: Roof

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Lav vekt.
  • Lett å ta med på tur.
  • Flott optikk.
  • Robust og vanntett konstruksjon.
  • Leveres med en beskyttende veske og en komfortabel nakkestropp.

En kompaktkikkert er den perfekte følgesvenn for deg som liker å tilbringe mye tid i naturen. Med denne kikkerten kan du enkelt oppdage detaljer som vanligvis ikke er synlige for det blotte øye. Focus Outdoor II har en ergonomisk og lett design med et komfortabelt gummibelagt grep som gjør det enkelt å holde kikkerten selv med hansker. Den kompakte størrelsen gjør den behagelig å både bære og se på i lengre perioder.

Focus Sport Optics ble grunnlagt i Sverige på midten av 1980-tallet, og har dermed mer enn 30 års erfaring i utvikling og design av kikkerter og kikkertsikter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44242