23239 23239 23239 23239 23239 23239

MSR Zoic 1

Kuppeltelt til 1

Varenr.: 113037
MSR Zoic 1 er et lett kupelltelt til én person og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1500 mm. Innerteltet er myggnetting som gir god ventilasjon og utsikt. Teltet har god plass og gir god følelse av å nyte utsikten. Det har en dør og bruker to aluminium stenger. Zoic-serien bruker Xtreme Shield vanntett belegg som er det sterkeste MSR har utviklet. Et lett, romslig og superventilert telt.
4 652,-
-+
0 på lager. Tilbake om 14 dager.

MSR Zoic 1:
Soveplasser: 2 personer
Vekt: Totalt 1710 gram / Minimum 1500 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1500 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 13 x 51 cm
Mål oppslått: 165 x 223 x 100 cm / Kun innertelt 89 x 223 cm
Kvalitet: Ytterduk 40 F / Innertelt 15 D / Bunnduk 70 F

Beskrivelse
  • En inngang og et fortelt.
  • Selvstående telt som kan flyttes rundt.
  • Myggnetting for god ventilering.
  • Yttertelt kan brettes tilbake for å lufte innerteltet.

Zoic er teltet for deg som ønsker å ta tur-komforten til nye høyder. Zoic teltet kan du dra ytterduken bakover å nyte late morgninger mens du koser deg med utsikten. Dersom du ønsker å sove alene eller ha litt mer privatliv på tur er dette teltet for deg. Noen turer er best alene, andre ganger er det ikke plass til alle på hytta. Eller kanskje du bare ønsker å unngå andres snorking på tur. Zoic pakker lett og lite om du er opptatt av slikt.

Zoic serien har et innertelt bestående hovedsaklig av nettingpaneler som sørger for god lufting, ingen kondens og en god natts søvn. Myggnettingen i innerteltet gjør at du får utrolig god utsikt uansett hvor du setter opp teltet. På grunn av mye myggnetting pakker Zoic lett og lite, noe som er helt unikt for telt i denne størrelsen. Zoic serien er romslige da de er har større gulvareal enn andre MSR telt. Dette gjør at du får den gode romfølelsen alle MSR teltene gir, bare enda mer plass.

Zoic har rette vegger og god takhøyde som gir en god romfølelse i teltet. Dette er fint på dager der det regner eller du når du våkner og skal kle på deg. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Teltet har også inngang på langsiden. Dette er praktisk da det gir enklere tilgang til innerteltet og enkel tilgang til støvler, sekker etc. I vestibylen.

Innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.

Teltet kan settes opp med kun innertelt slik at du kan ligge i teltet å se opp på stjernehimmelen eller midnattssola. Teltduken kan trekkes bakover for å ventilere teltet på morgenen eller for å skygge mot midnattssola i Nord-Norge.

Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

23239