Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green Kuppeltelt til 2 MSR Elixir 2 Green

MSR Elixir 2 Green

Kuppeltelt til 2

Varenr.: 113041
MSR Elixir 2 er et lett kupelltelt til to personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1500 mm. Teltet har rette vegger og god høyde som gir en god romfølelse i teltet. Det er fint på dager der det regner eller du når du våkner og skal kle på deg. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. For barna er det et perfekt lekerom. Dette er et telt du kan ha hele livet og som du garantert blir glad i. Perfekt for to som skal utforske teltlivets gleder.
5 579,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

MSR Elexir 2:
Soveplasser: 2 personer
Vekt: Totalt 2770 gram / Minimum 2240 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1500 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 17 x 51 cm
Mål oppslått: 279 x 213 x 102 cm / Kun innertelt 127 x 213 cm
Kvalitet: Ytterduk 68 D / Innertelt 20 D / Bunnduk 70 D

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • To innganger og to fortelt.
  • Ekstra bunnduk følger med.
  • Selvstående telt som slås opp og kan flyttes rundt.
  • Kan brukes uten yttertelt i godt vær.
  • Kan brukes uten innertelt med footprint for beskyttelse mot regn.
  • Yttertelt kan brettes vekk for å lufte innerteltet

Elixir 2 har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget nattetid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støvler, sekker etc. På solskinnsdager får man også muligheten for full gjennomlufting med begge dørene åpne. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn/utgang, og det andre til matlaging. Selve innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne. God lufting på grunn av innerteltets nettingpaneler sørger også for en god natts søvn.

Elixir teltene har en ekstremt sterk ytterduk som tåler mye herjing i hardt vær. Teltene passer bra dersom du telter mye på hardt underlag med spisse steiner eller røtter som sliter mye på teltduken. Teltet kommer uten stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet. Teltduken kan trekkes bakover for å ventilere teltet på morgenen eller for å skygge mot midnattssola i Nord-Norge.

Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. Teltet kan settes opp med kun innertelt slik at du kan ligge i teltet å se opp på stjernehimmelen eller midnattssola.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på. Elixir 4 teltet er enkelt å sette opp med to fargekoordinerte stenger; en grå og en rød stang som skal ned i det grå eller det røde festepunktene. Innerteltet har også hemper som har samme farge som de ulike stengene.

Når du kjøper et MSR Elixir telt følger det med et teltbunn (footprint) som gjør at du kan beskytte bunnduken på røft underlag slik at teltet ditt ikke får kutt i bunnen. Elixir kan også settes opp med teltbunn og ytterduk først, og deretter innerteltet, dersom himmelen har åpnet seg og det striregner. Oppsett uten innertelt er også en god løsning for å spare vekt på turer utenom insektsesongen.

De ulike MSR teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til 2 personer i et 2-personerstelt.

23247