Beverhåndboka NSF Beverhåndboka Beverhåndboka NSF Beverhåndboka Beverhåndboka NSF Beverhåndboka Beverhåndboka NSF Beverhåndboka Beverhåndboka NSF Beverhåndboka Beverhåndboka NSF Beverhåndboka

NSF Beverhåndboka

Beverhåndboka

Varenr.: 185060
Beverhåndboka er en guide til arbeid med speidere i 1.–2. klasse.
150,-
-+
100+ på lager.

Visste du at:

Beverhåndboka:
Utgiver: Norges speiderforbund, 2016
Utgave: 2
Opplag: 1 (200)
Sider: 96
Redaksjon: Ksenia Sazonova
Tekst: NSF arkiv
Foto: Ksenia Sazonova, Lisa Rypeng, Line Solvik, Inger Sundheim Fløistad og NSF arkiv
Design: Ksenia Sazonova
Illustrasjon: David Edman

Beskrivelse

Beverarbeid er et tilbud til våre yngste speidere. Gjennom det får både barn og voksne en innføring i speiding. Beverarbeid er dessuten en fin måte å verve nye speidere og ledere på, og kan være et viktig skritt på veien til en stor og velfungerende speidergruppe.

Med denne boka ønsker vi å gi nye beverledere all nødvendig informasjon om beverspeiding samt ideer til hva de kan gjøre på møter og turer. Mer erfarne beverledere vil kanskje bli inspirert til å gjøre beverarbeidet sitt enda bedre.

I Beverhåndboka har vi samlet alt stoff om beverarbeid, som beverprogrammet, beverrammen og aktivitetsforslag, på ett og samme sted. Den er hovedsakelig basert på tidligere utarbeidet materiell om beverarbeid. Så en stor takk til alle som gjennom årene har bidratt med sin kunnskap og erfaring.

Vi håper at denne boka vil bidra til at flere ser mulighetene som ligger i beverspeiding!

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3623