1926 1926

NSF Fordypning Merkebok til bever og flo

Merkebok til bever og flokk

Varenr.: 222458
Norges speiderforbunds Fordypningsmerker til beverkoloni og flokk er en spiralbundet bok med oversikt over fordypningsmerkene for bevere og småspeidere. Her finnes det mange spennende ting å ta tak i, så det er bare å brette opp ermene!
84,-
-+
100+ på lager.
Beskrivelse

Fordypningsmerkene handler vanligvis om konkrete kunnskaper og ferdigheter, og består av konkrete oppgaver. Fordypningsmerkene speidere tar i dag, er tilpasset dagens samfunn, samtidig som de tar vare på noen av de opprinnelige speiderferdighetene. De stimulerer speidernes nysgjerrighet, læringslyst og initiativ, og gir øvelse i samarbeid. Derfor er dette programelementet populært hos både speidere og ledere.

Siden det stadig vekk kommer noen nye fordypningsmerker, mens andre blir borte, vil denne boka nesten aldri være helt oppdatert. For en fullstendig oversikt over gjeldende fordypningsmerker se Speiderbasen.no.

Vi håper at denne boka vil gi deg masse ideer til hva du kan krydre speiderhverdagen din med.

Norges speiderforbunds Fordypningsmerker til beverkoloni og flokk:

  • Format: A5
  • Sider: 44 sider
  • ISBN: 9788270702145
  • Leveres med plastforside for ekstra beskyttelse.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

1926