USB-batteri C Pale Blue USB Rechargeable 2xC USB-batteri C Pale Blue USB Rechargeable 2xC USB-batteri C Pale Blue USB Rechargeable 2xC

Pale Blue USB Rechargeable 2xC

USB-batteri C

Varenr.: 121580

Pale Blue USB Rechargeable Batteries er en pakke med to C-batterier som kan lades via Micro USB og USB-C. Lithiumbatteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Batteriene har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. Det kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. Ladekabel med to ladepunkter er inkludert i pakken. Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.

341,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Pale Blue USB Rechargeable Batteries C / LR14:
Vekt: Per batteri 33 gram
Mål: 2 x Ø 25,5 x 50 mm
Materiale: Lithium 0,54 gram
Port: Micro USB og USB-C
Batteri: 2,8 Ah (1,5 V / 4,2 Wh)

Beskrivelse
0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33747