Gassboks vinter 450 gram Primus Winter Gas 450 gram Gassboks vinter 450 gram Primus Winter Gas 450 gram Gassboks vinter 450 gram Primus Winter Gas 450 gram

Primus Winter Gas 450 gram

Gassboks vinter 450 gram

Varenr.: 115777
Primus Winter Gas er en standard gassboks med gjenger. Gassblandingen er optimalisert for vinterbruk og gir effekt helt ned til –22 grader.
Volumprodukt
199,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?
Primus Power Gas 450:
Volum: 450 gram gass
Mål: Ø 108 x 137 mm
Vekt: 645 gram
Beskrivelse
  • Allsidig gass til utendørs matlaging.
  • Trygg og effektiv gass til brennere.

Gass som fungerer ned til – 22° C

Alle som har brukt et gasskjøkken ved lavere temperatur vet at desto kaldere det blir desto dårligere blir effekten. Under bruk ved lave temperaturer synker trykket i gassbeholderen, noe som gjør at kjøkkenet brenner med lavere effekt eller kanskje ikke i det hele tatt. Dette på tross av at det er mye gass igjen i beholderen. Dette er fordi den flytende gassen i beholderen fordamper dårligere desto kaldere det blir.

Den største innovasjonen som gjør at Primus Winter Gas presterer så godt i kaldt vær, er VaporMesh, et høyabsorberende papir inne i gassbeholderen som hjelper til å holde trykket høyere noe som igjen fører til at kjøkkenet brenner bedre. VaporMesh øker flaten der flytende brensel fordamper til gassform. Den økte overflaten gjør at prosessen fra veske til gass går raskere og det er denne hastigheten på overgangen fra flytende til gass, som avgjør trykket inne i beholderen. Rask fordamping = høyt trykk.

Ved sammenligning av to helt fulle gassbokser (Primus Power Gas og Winter Gas) er ikke forskjellen stor da trykket i begge beholderne er høyt, men jo mer gass som brukes fra beholderne desto mer åpenbar blir forskjellen. Etter 60 minutter er Primus Winter Gas 9 % mer effektiv og etter 120 minutter leverer den 15 % mer effekt.

Ventilbokser har standard ventil som kan brukes på alle vanlige gassbrennere og lamper beregnet på gassboks med ventil. Ventilen stenger gasstrømmen når apparatet frakobles, og boksen kan da enkelt brukes på flere apparater.

Trykkbeholderen må beskyttes mot sollys og må ikke utsettes for temperaturer over 50° C. Må ikke punkteres eller brennes, selv ikke når den er tom.

26787