Skisko til herre Alpina Alaska BC M 205

Alpina Alaska BC M 205

Skisko til herre

Varenr.: 117797
Alpina Alaska BC er en moderne fjellskisko i kraftig lær og vanlig BC-binding. Den har gåvennlig bøyfleks i sålen og meget god stabilitet i forhold til tyngde. Støvelen er isolert med Thinsulate, som gir ekstra varme på kalde dager i fjellet. Skarekant i gummi for å beskytte læret. Alpitex-membran for optimal vannavvisende egenskaper. Vibram-såle.
4 299,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Alpina Alaska BC:
Binding: NNN BC

Farge
Rød
Beskrivelse

Om New Nordic Norm – Back Country (NNN BC)

NNN BC-bindingen er godt egnet på fjellski (og turskøyter) for bruk i ulendt terreng og i varierende snøforhold. Bindingen er en kraftigere versjon av både NNN-bindingen og SNS-bindingen til langrenn, men er dessverre ikke kompatible.

Om høye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En høy tursko har god ankelstøtte, og passer godt i variert norsk natur. Den passer også bra med tung sekk i bratte bakker, for da får ankelen ekstra avlastning.

Høye tursko tåler mye mer vann enn de lavere turskoene, rett og slett fordi toppkanten er høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen.

Fine tursko til langturer i norske fjell og daler!

Klær og utstyr til en god skitur

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

29907