Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular Underlag M Asivik Ultralight 5 Regular

Asivik Ultralight 5 Regular

Underlag M

Varenr.: 186007
Asivik Ultralight 5 Regular er et 5 cm tykt liggeunderlag som har normal lengde og smal bredde. Isolert med selvoppblåsende skum.
755,-
-+
3 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Asivik Ultralight 5.0 Regular:
Isolasjonsevne: R 3,5
Mål: 183 x 51 x 5 cm / Pakket Ø 17 x 25,5 cm
Vekt: 840 gram

Farge
  • Oransje
  • Grå
Beskrivelse

Underlag med skumfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med skum. Skumfyll er ofte rimeligere enn fiberfyll og dunfyll, men tar mer plass i sekken.

Selv om skumfylte underlag ofte later som om de er selvopplåsende, er de nok ikke helt det. De bruker litt tid på å brette seg ut og de må alltid ha litt ekstra påfyll på slutten. Så om du har dårlig tid, er pumpepose den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Integrerte pumper eller lungene (fare for svimmelhet) fungerer også fint.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5846