Lakenpose i ull 195 cm Asivik Wool Liner 195 Lakenpose i ull 195 cm Asivik Wool Liner 195 Lakenpose i ull 195 cm Asivik Wool Liner 195

Asivik Wool Liner 195

Lakenpose i ull 195 cm

Varenr.: 197526
Asivik Wool Liner er en lakenpose i tynn, strikket merinoull. Strikkingen gjør at den er ekstremt fleksibel. Den har skikkelig formsydd hette. Lakenposen har kroppsfasong og brukes inni soveposen din som et ekstra lag isolasjon på kalde netter. I tillegg beskytter den soveposen og forlenger levetiden. Kan også brukes på nattbussen eller rundt leirbålet!
Personlengdeprodukt
1 499,-
-+
7 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Wool Liner:
Vekt: 430 gram
Materiale: 100 % merinoull

Farge
  • Grå
  • Sort
Beskrivelse

 

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

6357