Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M Isolert underlag M Exped Sim 5 6,5R M

Exped Sim 5 6,5R M

Isolert underlag M

Varenr.: 131584
Exped Sim er et 5 cm tykt, selvoppblåsende liggeunderlag som er isolert med PU-skum. God isoleringsevne på 6,5 som egner seg bra både til vår, høst og litt vinter. Det resirkulerte yttermaterialet er kraftig og tåler mye bruk. Skumfyllet gir god komfort selv på uflatt underlag. En slitesterk traver som er kompakt, lett og rimelig!
Liggeunderlag
1 199,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Exped Sim 5 M:
Isoleringsevne: R 6,5
Temperatur: -30 °C
Mål: 52 x 183 x 5 cm / Pakket Ø 20 x 26 cm
Vekt: 1010 gram
Materiale: Overside og underside i resirkulert polyester 75 D / Laminert med TPU-film / Fylt med PU-skum (14 kg/m³) / DWR-fri
Garanti: 5 år

Farge
Oransje
Beskrivelse
  • Selges uten pumpe.
  • Leveres med lappesaker.
  • Kompakt.
  • Slitesterkt.

Dette er et godt kjøp

Her mener vi at du får et bra produkt til en god pris. Du må kanskje bruke det litt skånsomt eller være klar for å reparere. Men det får jobben gjort og du kommer deg ut på tur. Godt nok!

Underlag med skumfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med skum. Skumfyll er ofte rimeligere enn fiberfyll og dunfyll, men tar mer plass i sekken.

Selv om skumfylte underlag ofte later som om de er selvopplåsende, er de nok ikke helt det. De bruker litt tid på å brette seg ut og de må alltid ha litt ekstra påfyll på slutten. Så om du har dårlig tid, er pumpepose den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Integrerte pumper eller lungene (fare for svimmelhet) fungerer også fint.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43816