Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560

Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560

Bag

Varenr.: 132091
Fjällräven Kånken Weekender er en perfekt makker for alle som trenger litt ekstra plass i bagasjen på en helgetur. Bagen er inspirert av den klassiske duffelvesken, og kan bæres på tre måter: I hendene, på tvers over skulderen eller på ryggen når du snur den på siden og bruker de vatterte skulderstroppene. Den er lojal mot Kånkens ikoniske design med ekstra kraftige håndtak, lomme foran med glidelås og slitesterkt Vinylon-stoff. Weekender fører Kånken til nye høyder med et romslig hovedrom og rom foran som utvides eller foldes sammen etter hva du trenger å pakke med deg. Bruk det til sko, et håndkle eller til å holde skittentøyet separat fra hovedrommet. Laget for å vare på mange turer ut i helgene, i mange år fremover.
2 599,-
-+
0 på lager. Tilbake om 1 dager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Kånken Weekender:
Volum: 30 liter
Vekt: 650 gram
Mål: 44 x 30 x 20 cm
Materiale: Vinolyn F 100% vinylal / Innerstoff av 100 % polyamid 70D PU-laminert

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Inspirert av duffel, men laget av det samme slitesterke stoffet som den originale Kånken. Perfekt når du reiser bort i en langhelg.
  • Kan bæres i hendene, på tvers over skulderen eller på ryggen.
  • Stort hovedrom med vattert hylse til laptop som lukkes med trykknapper for å holde laptopen på plass.
  • Stort rom foran som kan brettes ned og to mindre lommer med glidelås, og også en klassisk lomme foran med glidelås og nøkkelring på innsiden.
  • Vatterte ryggpanel og skulderreimer.

Om Fjällräven Vinylon F

Kånken ville ikke vært Kånken uten Vinylon F. Denne syntetiske fiberen har blitt brukt til å lage den klassiske hverdagssekken (og Kajka-tursekk) helt siden begynnelsen. Og slitestyrken er gjennomtestet. Selv om det er et syntetisk materiale, fungerer det som et naturmateriale.

  • Holdbart.
  • Enkel å vedlikeholde.
  • Robust.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44323