Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy Overtrekkspose MSR Pro Bivy

MSR Pro Bivy

Overtrekkspose

Varenr.: 118484
MSR Pro Bivy er en overtrekkspose som du legger liggeunderlaget og soveposen i. Posen beskytter deg mot vær og vind på turer med lett oppakning, men kan også brukes som vindsekk i nødsituasjoner. Bivy bag er et kjent og kjært element blant alpinister og klatrere som har bestiget kalde topper med et lett sovesystem i sekken.
4 259,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

MSR Pro Bivy:
Vekt: 340 gram
Mål: 58–91 x 223 cm / Pakket Ø 10 x 20 cm
Vannsøyle: Ytterduk 1000 mm / Bunnduk 1200 mm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Bunnduk 15 D

Farge
Oransje
Beskrivelse

En overtrekkspose som MSR Pro Bivy gir deg mulighet til å legge deg rett ned på steder der det ikke er mulig å sette opp telt. I tillegg får du en deilig natt under åpen himmel i en pose som gjør at du er garantert å ikke bli kald i løpet av natten (så fremt du har et varmt liggeunderlag og sovepose).

Posen er laget i et pustende materiale, og er forsterket på undersiden slik at underlaget ikke skal rive opp bivy baggen. Oransje farge og reflekterende MSR-logo gjør deg svært synlig dersom noe skulle skje.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30638