Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green Kuppeltelt til 3 MSR FreeLite 3 v3 Green

MSR FreeLite 3 v3 Green

Kuppeltelt til 3

Varenr.: 120762

MSR FreeLite 3 v3 er et lett kupelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Teltet har kun én teltstang som står oppreist når du har satt ned fire teltplugger. De to inngangene gir god plass og komfort. FreeLite serien er mer robust enn andre lettvektsserier, og har ikke ofret all komfort til fordel for vekt. Med andre ord; det er fremdeles et komfortabelt MSR-telt som tåler mye vær og vind.

9 359,-
-+
0 på lager. Tilbake om 12 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

MSR FreeLite 3 v3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 1230 gram / Minimum 1070 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 1200 mm
Mål pakket: Ø 13 x 48 cm
Mål oppslått: 213 x 300 x 109 cm / Kun innertelt 213 x 168 x 109 cm
Materiale: Ytterduk i 15 D silikonbelagt ripstop-nylon / Innertelt 10 D / Bunnduk i 15 D ripstop-nylon

Farge
  • Rød
  • Grønn
Beskrivelse
  • To innganger og to fortelt.
  • Semi-selvstående telt.
  • Myggnetting for god ventilering.
  • Yttertelt kan brettes tilbake for å lufte innerteltet.

Planlegger du langtur på sykkel eller med sekk på ryggen? Og er du nøye på hvert gram som skal ned i sekken? FreeLite telt serien er den letteste semi-selvstående telt serien fra MSR. Dette er et lett telt hvor du ikke må ofre komfort.

Telt er oppdatert for 2022 med et større gulvareal og høyere høyde. Takhøyden er på 109 cm, og det er komfortabelt å sitte oppreist for å kle på seg eller romstere rundt i teltet.

FreeLite-telt har to innganger. Glidelåsene på inngangene møtes i hjørnet og gjøre det enkelt å åpne teltet uten at glidelåsen setter seg fast. Teltet har en gulvbredde som passer tre Medium liggeunderlag. Inni teltet er det oppbevaringslommer for mobil på sidene, og andre ting i taket. Sidelommene har et ledningshull slik at du kan lade mobilen din i løpet av natten.

Den oppdaterte versjonen har fokus på å holde en lav vekt. Den har gått ned i vekt med 0,3 kg sammenlignet med den tidligere versjonen. Teltduken går høyt opp på den ene kortsiden. Dette er for å spare vekt av ytterduken. Bunnduken (som er rød) er dratt høyt opp og gir god beskyttelse mot vær og vind.

Teltet settes opp med den ene stangen mot vinden. Du skal altså ligge med ansiktet mot vinden når du ligger i teltet. Dette er den ikke selvstående delen av teltet.

FreeLite-teltet har myggnetting i hele innerteltet. Dette gir god ventilering og muligheten til å ligge i teltet å se utover om du trekker ytterduken bak eller tar ytterduken helt av.

FreeLite telt serien er semi-selvstående. Med semi-selvstående så kan halve teltet stå oppreist av seg selv uten at du trenger å sette i teltpluggene. Dette gjelder kortsiden som har bunnduken trukket langt opp. Den ikke-selvstående delen av teltet er den andre kortsiden. Her må du sette teltpluggene i bakken for å få strukket ut teltet slik at det står stabilt.

Teltet kommer i en pakkpose som er enkel å pakke ned teltet i. Husk å alltid lufte teltet etter tur!


Om MSR-telt

De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til tre personer i et 3-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

32929