Pulled Pork med ris Real Field Meal Pulled Pork with Rice Pulled Pork med ris Real Field Meal Pulled Pork with Rice

Real Field Meal Pulled Pork with Rice

Pulled Pork med ris

Varenr.: 131794
Real Field Meal Pulled Pork med ris er den perfekte energikilden for deg som trenger et lett, varmt måltid på farten, eller et påfyll av energi på veien mot målet. Riv av toppen på posen, tilsett varmt vann og la svelle i åtte minutter – så er du klar for å oppleve denne smakfulle gryten inspirert av det amerikanske kjøkken. Risbasert gryte med langtidskokt svinekjøtt, som deretter er revet i stykker. Helt unik rett. Produsert i Norge. Dette er forsvarsvarianten, som gir store og ekstra mettende porsjoner på langtur eller ekspedisjon.
135,-
-+
0 på lager. Tilbake om 1 dager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Real Field Meal Full Meal Pulled Pork with Rice:
Innehold: Ris (34 %), pulled pork (svinekjøtt (98 %), brunsukker, salt) (18 %), tomat (11 %), løk, paprika (7 %), purreløk (6 %), rapsolje, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), sukker, eddik, krydder, hvitløk, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: Soya. Glutenfri, laktosefri og melkefri.
Vekt: Pakket 174 gram / Netto 155 gram / Tilberedt 550 gram
Energi: 701 kcal

Beskrivelse
  • Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
  • Lagres ved romtemperatur.
  • Åpen pose skal behandles som ferskvare.
  • Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

For krevende døgn i felt

For å kunne yte i utfordrende situasjoner krever kroppen din riktige mengder karbohydrater, fett og proteiner. Real Field Meal er spesialtilpasset dine oppdrag, heldagsrasjoner satt sammen med innsikt og omhu av våre dyktige kokker. Smaksrike måltider – like lett å bære som å spise.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44026