Sekk til dame Bergans Helium 55 W v5 14287

Bergans Helium 55 W v5 14287

Sekk til dame

Varenr.: 113462

Bergans Helium 55 v5 W er en allsidig og svært funksjonell friluftssekk med lav vekt og høy bærekomfort. Du kan også gjøre sekken enda letter ved å plukke av hoftebeltet og lokket, og kombinere disse til en smart hoftesekk. Diagonale glidelåsåpningen gir deg superenkel tilgang til innholdet.

2 499,-
1 749,-Tilbud
-+
4 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Bergans Helium v5 55 W:
Volum: 55 liter
Vekt: 978 gram
Rygglengde: 45–56 cm
Hoftebelte: 85–140 cm
Anbefalt pakkvekt: Opptil 18 kg
Materiale: Nylon 66 med Dyneema-ripstop
Farge
Rød
Beskrivelse

Bergans ultralette favoritt feirer 20-årsjubileum i 2021. Helium v5 er den siste generasjonen i en ryggsekkfamilie som har besøkt alle verdens hjørner (inkludert de tre polene) – en familie som er førstevalget til både erfarne polfarere og vanlige turgåere. Til denne femte generasjonen av Helium-ryggsekken har Bergans virkelig lagt seg i selen og utviklet sitt eget spesialmateriale av høykvalitets Nylon 66 og Black Dyneema-ripstop. Resultatet er et utrolig robust og slitesterkt materiale.

Selv om sekken er ultralett, er det ikke kompromisset med bærekomforten. Kombinasjonen av justerbar rygglengde, skulderrem med Triple Density-skum og et formsydd hoftebelte gir en behagelig bæreopplevelse. Vekten er fortsatt blant de laveste sammenlignet med andre ryggsekker i samme størrelse og med samme bærekomfort.

Helium v5 55 er dessuten designet slik at den kan gjøres om til en enklere og mye lettere versjon av seg selv. Hvis du vil bære virkelig lett, kan du ta av hoftebeltet og lokket og kombinere dem til en hoftesekk. Smart og enkelt! En annen forskjell sammenlignet med tidligere versjoner er den hele, diagonale glidelåsåpningen som gir deg superenkel tilgang til innholdet. Ellers er Helium fortsatt den samme allsidige og svært funksjonelle friluftssekken den alltid har vært gjennom sin 20 år lange karriere.

 • Bergans QuickAdjust PRO, justerbar rygglengde. Justerbare toppstrammere. Myk, behagelig og ventilerende air mesh på skulderrem og hoftebelte. Triple Density-konstruksjon. Hoftebelte med god bevegelighet. Komfortabelt Dual Density-skum med Iliac Crest Relief. Justerbart hoftebelte med Pull Forward-system. Festepunkter for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at ryggsekken kan trekkes nærmere kroppen. Hoftebeltet er avtakbart (sparer 165 gram vekt).
 • Den klassiske toppåpningen med snølås kombinert med diagonal glidelås foran gir enkel tilgang til innholdet. Doble kompresjonsremmer på hver side. Slitesterkt, komfortabelt og kraftig Nylon 66-materiale i kombinasjon med et ripstopmateriale av den robuste, lette og allsidige Dyneema-fiberen.
 • Store, åpne sidelommer i mesh. Stor utvendig lomme med nøkkelring i lokket.
 • Høydejusterbart, avtakbart topplokk (sparer 55 g vekt). Hoftebeltet og lokket kan tas av og kombineres til en liten hoftesekk.
 • Klargjort for drikkesystem.
 • Justerbar brystrem.
 • Bærehåndtak på toppen.
 • Nøkkelkrok.
 • Rikelig med festepunkter til for eksempel ski, vandrestaver og isøks.
 • Bergans PLUS Modular-festesystem. To multifunksjonelle PLUS-utstyrsremmer følger med ryggsekken.
 • Kompatibel med dagtursekken Bergans Plus Daypack (4703)  og festepunkt for Bergans Hip Belt Pocket (4686).
 • YKK glidelåser.
 • Produktet inneholder Bluesign-godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23764