Seterygg til Ally Bergans Ally Back Rest

Bergans Ally Back Rest

Seterygg til Ally

Varenr.: 121343

Bergans Ally Back Rest er en komfortabel, polestret seterygg med justerbar vinkel til Ally kano. Festes til hovedsetet med reimer. Fint for deg som skal på langtur uten altfor mye trening.

400,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Bergans Ally Back Rest:
Vekt: 420 gram
Mål: 40 cm
Materiale: 600 D Polyester

Farge
Sort
Beskrivelse

 

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33510