1337

Bergans Slingsby 3L Pant W XL 7284

Skallbukse til dame XL

Varenr.: 717767
Bergans Slingsby 3L Pants Woman er et lett, men likevel slitesterkt plagg laget i teknisk avanserte materialer. Skallbuksa er fullspekket med detaljer, funksjoner og egenskaper som alle fjellklatrere vil sette pris på. Slingsby 3L Pants er laget av Dermizax NX-materiale som gir optimal værbeskyttelse og enestående pusteevne. Buksen er spesialutformet med utgangspunkt i vårt innovative designkonsept 3D In Action. Dette innebærer at valgene som våre designere har tatt under utviklingen av produktet, er basert på studier av aktive klatrere og omfattende materialtesting. Resultatet er en enestående passform laget for fjellklatrere, av fjellklatrere.
Størrelseprodukt
3 799,-
2 279,-Tilbud
-+
1 på lager.

Bergans Slingsby 3L Pants Woman:
Vekt: 490 gram (M)
Materiale: 3-lags Dermizax NX av 100 % polyamid (Nylon) / 3-lags Dermizax NX av 100 % polyester

Beskrivelse

Materialegenskaper: 3-lags Dermizax NX med 2-veis stretch. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og enestående pustende egenskaper. Lav vekt og lite pakkvolum.

Ventilasjon: 2-veis ventilasjonsglidelås fra livet og ned (kan fungere som «drop-seat»). For å unngå gnaging på hoftekam ved bæring av sekk starter ventilasjonsglidelåsen noen cm nedenfor livet. Borrelåsjustering i livet, gir ekstra vidde for optimal ventilasjon ved høy aktivitet.

Lommer: Lårlomme, med innerlomme tilpasset sender/mottaker (snøskredsøker). Lommen er plassert så langt ned på låret som mulig uten å hindre bevegelse og for å unngå at søker/mottaker forstyrrer hverandre.

Ytterligere funksjoner: Forhøyet ryggparti. Bukseselehemper tilpasset Slingsby Suspenders. Integrert beltehempe bak (dame). Recco-brikke på venstre ben. Buksebeina er avkortet i front for å gi bedre passform ved bruk av støvler. Forsterkning nederst på bukseben. Refleksdetalj.

Gamasje: Innvendig, fast gamasje. Friksjonsstrikk og justerbar borrelåsåpning for forskjellige støvler. Knapphull med mulighet for å sette inn strikk på innsiden av bukseben nede.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

1337