4642 4642

Exped AirMat Lite 5 M

Lett underlag M

Varenr.: 321093
Exped AirMat Lite er et 5 cm tykt liggeunderlag som har langsgående kanaler og normal lengde og smal bredde. Veier 525 gram og tar liten plass i sekken.
Liggeunderlag
761,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Exped AirMat Lite 5 M:
Isoleringsevne: R 1,3
Temperatur: –5 °C
Mål: 183 x 52 x 5 cm / Pakket Ø 10 x 22 cm
Vekt: 525 gram
Leveres uten pumpe
Beskrivelse

 

Underlag med luftfyll

Dette underlaget er bare fylt med luft. Siden det ikke er fylt med skumfiber eller dun får du ikke noe særlig isolasjon fra underlaget, derfor kan det bli kaldt å ligge på om temperaturen er lav. Men det er mykt og godt å ligge på, rimelig og tar veldig liten plass i sekken. Fin-fint til sommerbruk!

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se flere fra kategorien:

4642