3615 3615 3615
25%

Tufte Adult Unisex Sock 2 pk.

Tuftes sokkepakke 41–46

Varenr.:489621
Tufte Adult Unisex Sock 2-Pack er en gavepakke med to ulike par med sorte, unisex sokker som passer like godt til på tur som på fest. Passer skostørrelse 41–46.
199,-
149,-Tilbud
-+
20+ på lager.
Beskrivelse

Inneholder:

  • Tufte Warm Sock of Bambull Blend er Tuftes vri på den klassiske norske ullsokken. Passer like godt fjellstøvelen som inne på det kalde gulvet. En høy ullprosent sikrer god varme og blandingen med bambusviskose sikrer uslåelig mykhet. Sokken er laget av 47 % merinoull, 20 % bamboo rayon, 28 % nylon og 5 % elastan
  • Tufte Crew Sock er en ankelhøy, sort sokk som passer like godt i penskoene, som i tursko eller støvler. En anvendelig sokk du alltid kan stole på, året rundt. Sokken er laget av 39 % bambus lyocell, 28 % modal fibre, 15 % økologisk bomull, 16 % nylon og 2 % elastan. Materialet SoftBoost er en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Denne miksen gjør produktene usedvanlig myke og komfortable, samtidig som de er like slitesterke som bomull. Produksjonen er Oeko-tex® 100 sertifisert og er svært miljøvennlig. Plaggene er trygge, rene og behagelige – både for oss og naturen.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

3615