Brenselflaske Trangia Bränsleflaska 0,5 liter Brenselflaske Trangia Bränsleflaska 0,5 liter Brenselflaske Trangia Bränsleflaska 0,5 liter Brenselflaske Trangia Bränsleflaska 0,5 liter

Trangia Bränsleflaska 0,5 liter

Brenselflaske

Varenr.: 191128
Trangia Bränsleflaska er en sikker og meget god flaske for brensel. Flammesikker kork som garantert ikke lekker i ryggsekken.
Volumprodukt
269,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Trangia Bränsleflaska 0,5 liter:
Vekt: 115 gram
Mål: Ø 65 x 235 mm
Beskrivelse

Trangia sikkerhetskork er godkjent av TÜV, og med den unike konstruksjonen kan man helle væske uten å ta av korken. Korken har et lufterør og et hellerør som gjør at væsken renner uten å klunke ut og søles.

Familiebedriften Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Jonsson da han sammen med hans svigerfar startet produksjon av kasseroller i aluminium. I 1930 fikk svenske arbeidstakere flere helligdager og flere brukte fritiden på tur. Etterspørselen etter turutstyr økte og Trangia flytte fokuset over på turutstyr. I 1951 så den første prototypen av stormkjøkken dagens lys. Tanken var å bygge en kompakt og komplett kokesystem med brenner for flytende drivstoff, siden dette var effektivt og enkelt i bruk. Stormkjøkkenet er siden utviklet og raffinert de siste 60 årene men produseres fortsatt på samme sted i Jämtland i Nord-Sverige, som da John E. Jonsson startet virksomheten for over 90 år siden.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

4059